Product was successfully added to your shopping cart.

Fényhidak

Csökkenő irány beállítása

   

9 termék

 1. Vista Széria Fényhíd

  Vista Sputnik LED, stroboszkóp és rotációs halogén lámpával is rendelhető. Opcióban rendelhető beépített kiegészítő, oldalra- és előre világító keresőlámpa, beépített új Solaros LED Signalmaster” terelőfény és egyéb kiegészítő fényjelzések.

  A készülékek CE tanúsítvánnyal és Európai homologizációval rendelkeznek (UN65). A készülék rendelhető integrált 100 W szirénával és hangszóróval egyaránt.

  Előnye, hogy kétszintes ovális kialakítás, számtalan opciós lehetőséggel. Az ovális kialakításának köszönhetően a megnöveli a fénykibocsátó felületet.

 2. Arjent Fényhíd

  Federal Signal Vama bemutatja ARJENT Solaris sorozatot. Egy alacsony profilú LED áramvonalas kialakítású fényhíd, felszerelve a legmodernebb LED-technológia, a Solaris vagy a ROC technológiával. Burkolata kiváló minőségi polikarbonátból készül, váza extrudált merev alumínium szerkezet.

  A fejlett optikai kialakítás és az elliptikus alakú Arjent 360 °-ú lefedettséget és jelentősen nagyobb tegelyen kívüli figyelmeztetést biztosít, mint a hagyományos, lineáris fényhidak. Másodlagos jelzőfénynek rendelhető LED modul, első és oldalsó keresőlámpa (sikátorlámpa), halogén és LED Signalmaster terelőfény

 3. Vision SLR Fényhíd

  Vision SLR maximum 360°-os fényt tud kibocsájtani. A Vision SLR Federal Signal új SpectraLux ™ többszínű LED technológiájával rendelkezik.

  SpectraLux technológia lehetővé teszi, hogy egy fénytestet, borostyánsárga, piros, fehér vagy kék színűre változtathassunk. A LED reflectornak köszönettően a levegőből is könnyen észrevehető. Opciók: Signalmaster terelőfény

  Áramfelvétel: max 15,4A Signalmaster és kiegészíő LED nélkül

 4. LEGEND SERIES Fényhíd

  LEGEND egy népszerű, alacsony profilú, lineáris LED fényhíd. A fényhíd a harmadik generációs Solaris LEDből készült és integrálja a ROC technológiát, amely Az optimalizált Solaris LED maximalizálja a figyelmeztető jeleket, 360-on.

  Másodlagos jelzőfénynek rendelhető keresőlámpa (sikátorlámpa), halogén és LED Signalmaster terelőfény.

  Ultra fényes Fehér LED fényszóró és sikátorlámpa. UN R65 európai jóváhagyás

 5. TRAFFIC STORM / VIEW SERIES Fényhíd

  Alacsony profilú ROC Solaris technológiájú LED fényhíd összecsukható LED üzenetpanellel. Kifejezetten olyan területekre tervezték, ahol elengedhetetlen a hang és a szöveges üzenet.

  A kétszintes fényhíd lehetővé teszi a több kombinációjú színek és fények használatát.

  Can Bus vezérlővel működik. A több programozható funkció egy gombnyomással aktiválódik a vezérlőn.

  Európai R65-ös minősítéssel és elektromágneses kompatibilitással rendelkezik.

 6. AURUM széria Fényhíd

  Az AURUM borostyánsárga fényhíd úgy lett kifejlesztve, hogy megfeleljen a különböző piaci igényeknek, és hogy fel lehessen szerelni például szemétszállító járművekre. Solaris Technológia nagy teljesítményt, hatékonyságot és 360°-os hatósugarat biztosít.

  ALACSONY PROFILÚ Aerodinamikus kialakítás.

  NAGYOBB BIZTONSÁG. Jobb tapadást, stabilitást és biztonságot a jármű közúti miatt kevesebb légellenállás.

  KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS. Alacsony profilnak és a továbbfejlesztett aerodinamika kialakításnak köszönhetően kevesebb az üzemanyag-fogyasztás.

  ANALÓG. Egyszerű bekötés és a telepítés.

  UN R65 európai jóváhagyás

 7. Phoenix Széria Fényhíd

  Forradalmi kompakt és sokoldalú fényhíd, amely fényhídba integrált magas prioritású, kiegészítő fényekkel és hangjelzésekkel is rendelhető. ROC Solaris LED, halogén és stroboszkópos kivitelben is rendelhető.

  Az új Phoenix sorozat legömbölyített, aerodinamikusabb vonalat szolgáltat; emellett a tervezése során a nagyobb sokoldalúságra és hatékonyságra fektették a hangsúlyt a műszaki paraméterek kihagyása nélkül, mint például szivárgásmentesség és erősség.

  Phoenix sorozatnál számos akusztikus és világítási opció elérhető: Sputnik LED modulok (fix, villogó vagy kiegészítő), első, hátsó vagy oldalsó halogén fények, SignalMaster Sputnik, vagy halogén, 100W-os hangszóró, SCS1000 új házban a 30W-os hangszóróhoz, 23-pines tetőcsatlakozó, stb.

  Világítási opciók: kereső lámpa, Solaris LED, halogén vagy strobobkópos fények, SignalMasters LED vagy halogénes terelőfény. Akusztikusopciók: 30 W kompakt sziréna, 100 W hangszóró, sziréna erősítők és az integrált vezérlő rendszerek

 8. VALOR Széria Fényhíd

  VALOR fényhíd az első nem lineáris, alacsony profilú LED fényhíd. A fényhíd könnyen észrevehető, optimalizálja a teljesítményt és csökkenti a kockázatot bármilyen veszélyben. SPECTRALUX™ egy teljesen átprogramozható színkombinációval rendelkezik.

  BIZTOSÁG A KRITIKUS IRÁNYOKBÓL: A VALORI V alakú fényhidat úgy tervezték, hogy 45°-os és 90°-os irányból, beláthatatlan kereszteződésekből is észrevegyék.

  LEDs SOLARIS FÉNYFORRÁS: Solaris LED reflektort úgy tervezték, hogy maximalizálja a LED fényforrást a teljes fénylefedettségért.

  SPECTRALUX™ MULTICOLOR LED TECHNOLÓGIA: Ennek köszönhetően a LED-ek színét változtatni tudjuk. Kék, piros, sárga és fehér színre tudjuk változtatni.

 9. P4000/3000/2000 Széria Fényhíd

  A 4000/3000/2000 sorozat egy kompakt, megbízható kialakítású, amely egyesíti a kiváló minőségű fényhíd tulajdonságait.

  A 4000-es Solaris sorozat 24 legújabb generációs Solaris LED-del rendelkezik prioritás lámpák. Fejlett optikai kialakítású, nagy intenzitású és alacsony fogyasztású.

  A 3000-es Stroboszkópos sorozat két, négy vagy hat nagy teljesítményű stroboszkóppal rendelkezik.

  A 2000-es Halogén sorozat nagy fényerejű egyedülálló vagy szinkronizált forgó halogén prioritású lámpával rendelkezik.

  A 4000/3000/2000 sorozathoz a következő kiegészítő fényeket lehet rendelni: sikátorlámpa, Solaris LED modulok, halogén és stroboszkópos egységek, világtó felirat, Signalmaster terelőfény, index és féklámpa. A készülékek CE tanúsítvánnyal és Európai homologizációval rendelkeznek (UN65).

Csökkenő irány beállítása

   

9 termék